sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Daimon-Eidolon by Xaara

Să mai zică cineva că blogării nu au talent.  Ieri, 16 ianuarie a avut loc expoziţia de debut a unei pictoriţe talentate (asta-i părerea mea sinceră), şi nu una oarecare, ci o  pictoriţa/blogăriţa. Interesantă alăturarea de calităţi J, dar nu întâmplătoare.
Din păcate nu am reuşit să ajung la lansarea Xaarei, aşa cum ne este nouă cunoscută – ăsta-i numele de cod/scenă, aşa cum au mai toţi marii artişti; motivul – a trebuit să lucrez la un proiect pentru integrarea socială a romilor, ce să-i faci-munca asta!?

Expoziţia, sub numele de Daimon-Eidolon, a avut loc la Casa de cultură Traian Demetrescu din Craiova, începând cu orele 18:00. O să prezint câteva fotografii ale câtorva tablouri, făcute de către Sergiu, pe care nu l-am înştiitat că o să-i fur creaţiile fotografice, dar o să afle el după ce citeşte articolul J
Expozitia va fi deschisa timp de două săptămâni.









2 comentarii:

  1. Multumesc! Ti-am simtit lipsa, dar stiu sigur ca o sa te duci sa vezi tablourile cand ai timp si nu esti asa ocupat, Sper sa iti iasa proiectul la fel de bine ca de obicei ;)
    Ma bucur ca ti-au placut tablourile mele! <3

    RăspundețiȘtergere