sâmbătă, 1 octombrie 2016

WEBSTOCK 2016

Vineri 30 septembrie a avut loc cel mai important eveniment anual dedicat internauților si cu precădere celor din sfera bloggosferei și video-blogging-ului – WEBSTOCK.
Evenimentul a adunat câteva sute de bloggeri și video-bloggeri din toate colțurile țării, cărora li s-au adăugat și câțiva invitați speciali, dintre care amintim: Ravinder Takkar – reprezentant oficial al Vodafone, Howard Dell – actor, Lucian Mândruță, Dana Rogoz, Marian Godină, George Buhnici, Paula Herlo și muți alții.
Fiecare dintre cei invitați au prezentat o scurtă poveste a vieții lor și a modul în care au reușit. Caracteristica generală a fost că: trebuie să muncești și să faci ceea îți place  pentru a avea succes, că nu trebuie să disperi atunci când ai momente în care pare că totul se duce de râpă, ci trebuie să tragi și mai mult în aceste momente. Dacă reușești să te menții pe traiectorie nu are cum să nu apară și succesul. Cu alte cuvinte – nu căuta calea ușoară, căci tot ușor va dispărea.
Revenind la evenimentul în sine pot spune că este un exemplu de organizare și bună coordonare, totul fiind foarte bine pus la punct.
Deși de data aceasta am aplicat o tactică total diferită față de ceea ce fac de obicei, atunci când vine vorba despre alegerea unei sesiuni, nu pot spune că am regretat, ba din contră. După scurte prezentări ale unor modele de succes, aveai de ales, ca participant, să mergi la sesiuni tematice: blogging, social media și online; fiecare dintre ele cu subcategorii. La sesiunea aleasă de mine, blogging, erau invitați numai oameni pe care nu-i simpatizam în mod deosebit, ba aș putea spune că pe unii nu-i agream, dar până la urmă m-am dus și nu am regretat.
Toate prezentările au fost extrem de utile, cel puțin pentru mine, iar răspunsurile invitaților la întrebările publicului au fost pertinente. Am avut de învățat câte ceva, chiar și de la persoane antipatice. Pot spune că încep să îmi schimb percepția față de unele persoane și să fiu ceva mai analitic înainte de a pune etichete.
Nu trebuie să omit și faptul că evenimentul a fost și momentul în care îți întâlnești în offline prieteni și cunoscuți din online.


Dacă doriți să participați la astfel de evenimente pe viitor, vă recomand să vă faceți un blogg și să vă conectați la lumea internaută… fără a omite realitatea offline.



2 comentarii: