marți, 27 aprilie 2021

Un pic de Charisma la masa de Paște

Surprinde-ți partenerul cu o atmosferă deosebită de paște! 

Pandemia ne-a cam lovit pe toți, pe unii fizic, dar pe cei mai mulți moral. Dacă autoritățile erau besmetice anul trecut și ne interziceau să ne vedem familia și rudele, anul acesta treaba s-a mai relaxat, deși tot românu' ignoră aceste inepții. 

În acest context cela mai bine ar fi să îți petreci sărbătorile pascale cu partenerul de viață și pentru a ieși din monotonie poți să alegi câteva  decorațiuni și cadouri speciale.

În plină pandemie mall-urile și supermarket-urile funcționează așa  vei putea alege cateva fructe exotice și, de ce nu, autohtone pentru a face un paste fructat.

Pentru a ne bucura de un plateing grozav  Charisma ne vine în ajutor cu o sumedenie de produse de casăprintre care și niște superbe platouri și fructiere. Ca experiența sa fie completă poți alege și o față de masă în culori de primăvarăși, de ce nu, un nou set de tacâmuri care  atragă complimente.

Nu uita  poți îmbunătății atmosfera cu parfumuri aromaticeȘi ceea ce este cel mai mai tare, totul se poate cumpăra din același loc.

Construind pe ideea mea de Paște fructat, tot la Charisma vei găsi peste 700 de idei și soluții în materie de decor pentru casa ta, astfel  ai de unde alege, tot ce trebuie  faci este  îți surprinzi placut partenerul.

Dacă totuși nu agreezi ideea meapoți apela la serviciile de consiliere oferite de cei de la Charisma, care, din 1997 și până acum, au strâns câteva idei și concepte de combinații  pentru sărbătorile pascale. 



 

În prezent, Charisma deține 2 magazine în cele mai mari centre comerciale din Craiova și un Showroom aflat tot în același orașCa totul să se lege cu masa de Paștaveți de la Charisma o reducere de 20% la articolele dedicate servirii mesei în magazinul dedicat decorațiunilor și cadourilor. 

Bonus! Dacă vei comanda online și vei folosi codul promoțional MASAFESTIVA12 vei avea o extra reducere de încă 10% la produsele care se află deja în promoție. 

Bucură-te de Paște alături de cei cine conteazăArată-i  îți pasă! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu