joi, 29 aprilie 2021

Aroma Land - 25% motive să ne împrospătăm casa

Brandul de produse de aromaterapie  Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani şi a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu calitatea şi inovaţia în acest domeniu. Compania are puncte de producţie în România, la Craiova, dar şi în India sau Italia. Pentru realizarea produselor se folosește exclusiv materie primă certificată. 

 Pe site găsiți o gamă largă de produse pentru aromatarapie constând în uleiuri, bețișoare, lumânări și plante parfumate, săculeți parfumați dar și accesorii pentru utilizare. 

 

În cadrul campaniei Parfum de Floriiîn magazinul dedicat produselor de aromaterapie Aroma Land are reducere de -25% la toate produsele care au arome florale 

 


Categoriile de produse la care se aplică reducereauleiuri parfumate,  reed diffusersăculeți-parfumațipotpourriReducerea este valabilă inclusiv Joi, 29 Aprilie, până la ora 23:59. 

 

Dacă vreți să îmi faceți un cadou atunci as vrea un difuzor cu parfum Spices de la Aroma Land. 

Difuzorul de parfum Spices de la Aroma Land a fost special creat pentru a aduce oricărei încăperi aroma exotică a condimentelor. Perfect pentru spații micidar suficient de puternic pentru a înviora atmosfera oricărei încăperidifuzorul de parfum cu bețișoare Spices  va umple continuu casa cu un miros proaspătdar profund! 

Dacă nu știți cum funcționează dracia, vă spun eu, deschideți reipientul și îndesați bețisoarele în el. Deși are doar 30 ml, după deschidere și activare nu aveți nimic de făcut. Parfumul se difuzează în atmosfera, în mod constant, cu ajutorul bețișoarelor introduse în recipient. Pentru împrospătarea aromei se recomandă rotirea bețișoarelor cel puțin o dată pe săptămână. Puteți controla intensitatea parfumului prin numărul de bețișoare utilizate și prin frecvența de rotire a acestora. Difuzorul de parfum Aroma Land eliberează parfumul în aer încet și uniform, astfel încât acesta poate persista luni la rând (în funcție de mărimea încăperii și de modul de aerisire al acesteia). 

 

Din aromele celor de la Aroma Land am mai testat și pot recomandaportocalăScorțișoarăiasomielavandă 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu