luni, 28 martie 2016

GROW-UP - lansarea primei organizații

Mâine începând cu orele 11:00 va avea loc lansarea Asociației ALMA, una dintre primele organizații neguvernamentale înființate în cadrul proiectului Grow-Up (este inițiativa a două asociații de tineri, Allons-y și Evolve și este finanțat prin  granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în Romania, de către trei state donatoare – Norvegia, Icelanda și Liechtenstein). Deși nu este prima asociație înființată în comunitățile inter-etnice, este prima care își lansează oficial începutul.
Scopul Asociației de Dezvoltare Comunitara ALMA, este acela de a dezvolta durabil comunitatea din Malu Mare prin creșterea nivelului de trai, consolidarea societății civile, promovarea valorilor socio-culturale, implicarea copiilor si tinerilor în activităţi de formare si susținerea membrilor comunității în vederea aplicării în cadrul programelor de învățare pe tot parcursul vieții.
Evenimentul lansării va avea loc mâine în localitatea Preajba/ Malu Mare la Smart Pub.
Pentru mai multe detalii legate de Asociația de Dezvoltare Comunitara ALMA aveți următoarele date de contact: telefon 0766344437-Laura Carmen Pirlogea sau la adresa de e-mail: alma_asociatiededezvoltare@yahoo.com.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu