vineri, 18 martie 2016

COPĂCELUL BLOGGOSFERIC A AJUNS ȘI LA CARAULA

Într-o postare din week-end-ul trecut vă prezentam un proiect foarte drag – copăcelul bloggosferic. La finalul articolului lăsasem un mesaj în care îi anunțam pe cei care doresc să pună un copăcel ne pot anunța și noi o să-l livrăm. Toți copăceii rămași au fost solicitați de către cei din comuna Caraula, din județul Dolj.
Dacă noi am plantat pomii în curtea școlii cu ajutorul adulților, cei de la Caraula i-au implicat și pe copii. Și acolo pomii au fost plantați  în zonele limitrofe școlii. Nu au fost foarte mulți pomi pentru o astfel de campanie, dar a fost un început foarte bun pentru prima ediție – 2 comunități, 100 de arbori (din 5 specii diferite), 20 de voluntari implicați.
Încă nu am declarat încheiată campania de plantare de anul acesta, pentru că este posibil să revenim în Craiova, undeva în zona de periferie și/sau la Leamna, aceste locații încă nu au fost bătute în cuie. Dacă se vor mai arăta doritori/voluntari și dacă vom mai găsi zone în care vom putea planta, o vom face cu drag, iar dacă nu, vom continua la anul cu un avânt sporit.


PS: vom reveni de îndată cu pozele de la campania din Caraula, după ce le vom primi de la coordonatorii din comunitate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu