marți, 19 aprilie 2016

CRAIOVA2.0nline - a treia ediție

Astăzi, pentru cine nu a aflat, s-a desfășurat Craiova2.0nline, eveniment dedicat bloggerilor și viitorilor bloggeri de toate vârstele – dar mai cu seamă elevilor de liceu și studenților.
Scopul evenimentului a fost educativ –au fost prezentate diferite abordări și strategii ale modului de a face blogging. În fața publicului au venit pe rând atât bloggeri olteni (dintre cei mai tineri), cât și bloggeri cu ștate vechi în industria online-ului românesc – inițiatorii http://blogalinitiative.ro/ și aiKooperativa2.0. acestora li s-a adăugat și un blogger surpriză – Marius Matache.
În ordinea numerelor de pe tricou și a ordinii discursurilor i-am avut pe:
Victoria Deliu – mica domniță elevă a Colegiului Național Frații Buzești
Roxana Știubei – studenta rebelă veșnic rătăcită printre propriile idei
Dana Ilie – cea căreia îi datorăm o serie de informații bine documentate despre monumentele istorice ale Olteniei
Cristian Florea – focșăneanul biciclist ajuns la București de unde organizează o serie de concursuri interesante pentru bloggeri pe platforma http://blogalinitiative.ro/
Cristian China Birta (alias Chinezu) – piesa de rezistență a întâlnirii și cel mai influent blogger român
Marius Matache – inginerul chimist (chiar doctor în chimie), meloman (folkist) și pasionat de sport.
Craiova2.0nline a ajuns deja la cea de a treia ediție și începe, ușor ușor să crească și să se transforme într-un proiect de succes pe termen lung al Asociației Evolve și nou înființatei AsBO (Asociația Bloggerilor Olteni).
Pentru cei care nu au apucat să ajungă încă la eveniment, le pot spune că vor mai avea o șansă la anul – nu de alta, dar să nu spuneți că nu ați știut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu