marți, 8 martie 2022

Bijuteriile din argint cadoul perfect pentru domnitele oltence

 Oltenia este renumita pentru aberatiile lasate din generație în generație despre strigoi. Strigoii sunt un fel de vampiri-carpaci, care nu stiu sa zboare, nu stiu sa bea sange sa le fie bine, tot ce fac ei este sa ii bantuie pe cei din familia pe care au parasit-o. Si de ce nu? 

Stim cu totii ca vampirii sunt speriati de argint, cruci si apa sfintiita. Nu stim exact in ce pondere. Dar e o certitudine.

În condițiile date cadoul perfect pentru o domnita olteanca sunt bijuteriile de argint, pe de-o parte sunt frumoase, lucitoare si atragatoare si pe de alta parte tin strigoii departe. Ba chiar mai mult pot fi folosite ca arme impotriva lor sau de ce nu mita ca sa nu le mai bantuie.

Lasand gluma la o parte, o pereche de cercei de argint pot fi cadoul perfect pentru o domnisoara. Cu un puternic efect vizual ei impresioneaza si in cutie dar si in urechile domnitei. 

Ca sa aflii daca ai nimerit modelul potrivit, astepata 1-2-3 luni si vezi dada ii mai poarta. Daca ii mai poarta inseman ca ai ales bine.

Daca vrei sa megi la sigur cu produse de argint originale poti accesa situl celor de la Venda Jewelry, o afacere 100% romanaeasca, unde vei gasi atat bijuterii cu design classic cat si bijuterii deosebite cu pietre semipretioase.

Eu i-am ales o pereche de cercei patrati cu piatra, cum ar zice pe site-ul oficial: cercei din argint 925 cu aspect masiv si cristal de zircon,  batuti in cristale de zircon de jur imprejur. Nu stiu cum sa argumentez ca imi plac, dar uitati-va la ei si concluzionati ca ceva imi place la ei. Cred ca asa merge la bijutertii

Dupa 2 zile inca ii poarta:





Fa-i un cadou azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu