luni, 17 august 2015

EUROTRIP partea a doua + un video de senzație

Vă vorbeam în articolul precedent despre experiența mea din Lituania, care nu a început tocmai fericit pentru mine, dar care s-a transformat după primele două zile într-una de vis.
În primul rând am avut lângă mine unii dintre cei mai buni prieteni, am cunoscut câteva persoane super cu care am avut de executat câteva teme – da, exact, ca-n școala generală, ceea ce a fost destul de interesant. Uitasem cum este să ai temă pentru a doua zi sau pentru 3 ore. Deși inițial am fost puțin supărat că am de făcut teme, ușor, ușor m-am obișnuit cu ideea și chiar a început să-mi placă, mai ales că au început să-mi placă și rezultatele.
După ce am început cu stângul activitățile, mi-am revenit rapid și am intrat în jocul asta de-a creația și am căutat să-mi pun în practică mai mult ideile și cunoștințele. Rezultatele au fost spectaculoase și m-au uimit – nu credeam că pot să fac  asemenea lucruri într-un domeniu pe care nu-l stăpânesc foarte bine și care până de curând îmi stârnea chiar antipatii. Sunt genul de persoană căreia nu-i place să facă sau să i se facă poze, cel puțin nu multe, nu oricând, nu oricum. Dar de data asta m-am văzut nevoit să fac o excepție și chiar mi-am plăcut. Am fost nevoit, pentru că așa era regula jocului – a cursului, iar de data aceasta a trebuit să joc după cum mi s-a cântat și nu mi-a părut rău deloc.
Am avut de făcut câteva microproiecte pe teme impuse, dar pe care nu o să le expun aici – cu o singură excepție, pe care o să o public în articolul de mâine.
Cel mai bun proiect, din punctul meu de vedere, a fost o parodie, unde talentul și ideile strălucite ale protagoniștilor, din care nu fac parte, dar fost prezent în culise și-au spus cuvântul.



Poate, cu ajutorul vostru, o să-l transformăm în viral. Reușita celor patru protagoniști (din care au făcut parte un leton, o lituaniană, un italian și un român + cameramanul (Eduards Medvedevs din Letonia, care și-a demonstrat calitățile de specialist într-ale tehnologiei foto și video), a fost una demnă de a fi promovată atât pe Facebook, cât și pe Youtube.
Proiectul lor, ca și celelalte a fost cu temă impusă, dar fiecare avea libertatea de a-și folosi imaginația. Părerea sinceră este că acest video este mult mai reușit ca originalul, având în vedere că este o parodie.
Vizionare plăcută!



PS: aștept și părerile voastre în rubrica de comentarii și evident să distribuiți prietenilor atât articolul, cât mai ales video-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu