sâmbătă, 26 august 2017

Webstock ediția a X-a

Lumea bloggosferică se pregătește pentru unul dintre cele mai mari evenimente dedicate acestei ramuri, din România. Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie în București la Jw. Marriott Hotel începând cu orele 9:00.

Webstock se află la ediția a X-a și deja se transformă într-un eveniment de lungă tradiție, care decide care sunt noile tendințe în bloggosferă și în mediul internaut, precum și care sunt noile descoperiri tehnologice care poate să facă viața mai ușoară pasionaților de blogging. În breaslă se zice că nu te poți considera blogger serios dacă nu participi la Webstock.
Totodată evenimentul le oferă șansa internauților de a se cunoaște și în offline, nu doar în mediul virtual, să lege prietenii și colaborări pe termen lung.
Dacă nu te-ai înscris până acum la eveniment, faci parte dintr-una din următoarele categorii: bloggers, vloggers, influencers, media celebrities, digital managers, social media consultants, digital managers, instagramers, PR specialists, community managers  și dorești să faci acest lucru, o poți face accesând linkul, iar pentru detalii suplimentare legate de programul evenimentului și despre temele de discuții aveți la dispoziție pagina oficială a evenimentului.
De asemenea Webstock are și o rubrică specială dedicată persoanelor care s-au implicat în proiecte de succes, de lungă durată și care și-au construit în jurul lor o comunitate importantă, prin care aceste personalități și proiectele lor sunt promovate și votate ca fiind cele mai de succes. Propunerile pentru nominalizări for putea fii făcute la adresa aceasta și completând formularul aferent. Cu alte cuvinte, dacă cunoști astfel de exemple de oameni și/sau de proiecte le poți propune (gratuit), pentru a le face cât mai cunoscute și pentru a fi votate de întreaga comunitate internaută din România și nu numai.
Categoriile la care se pot face nominalizări sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Influencer Campaigns, Special Projects, Social Media Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online. 
Vă aștept, cu cățeii și purceii voștri online, să ne reunim în număr cât mai mare la cea de a X -a ediție a Webstock!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu