duminică, 15 noiembrie 2015

FRANȚA SUB ASEDIUL TERORII - EUROPA SUB CEL AL NEPUTINȚEI SI PROSTIEI

Probabil cu toții ați auzit despre recentele atentate din capitala Franței, mai ales că am observat deja în presa din România și pe rețelele de socializare un curent de solidaritate cu poporul francez. Deja pe net toată lumea și pus peste poza de la avatar steagul Franței.
Nu o să intru în amănunte legate de numărul victimelor, cca. 130 morți și sute de răniți, ci aș dori să punctez câteva idei legate de evenimentele din ultima perioadă din Europa și din Franța (țară pe care o considerăm prietenă și cu care solidarizăm acum). Am văzut și am asistat cu stupoare cum valurile de imigranți ILEGALI au pătruns în Europa și în Uniunea Europeană fără ca factorii de decizie să ia măsuri prompte pentru a-i opri. Ba mai mult unii lideri europeni i-au încurajat pe acești imigranți să vină în Europa și să le ofere azil politic.
Deși au fost valuri de păreri pro și contra acestor imigranți, mai marii europeni nu au făcut nimic până acum pentru a schimba ceva, au stat cu mâinile în sân și au așteptat, unii chiar au criticat dur Ungaria pentru deciziile luate și România și Polonia pentru refuzul de a primi cotele impuse de către Bruxelles, în ceea ce privește numărul de imigranți. Liderii acestor state est-europene se pare că au fost ceva mai lucizi în luarea unor decizii de protejare a propriei populații și a propriilor state sau poate doar nu au avut de câștigat nimic de pe urma acestora – au fost cazuri când politicieni francezi și-au construit afaceri de pe urma imigranților ilegali, vânzând bărci, pașapoarte false, le ofereau cazare etc. aceste acțiuni, pe lângă faptul că sunt imorale, ilegale ajung să submineze întreaga construcție a ceea ce se numește în prezent Uniunea Europeană și pun în pericol cetățenii care muncesc și plătesc taxe din care ei fură.
Când președintele României alături de cei ai altor state est-europene s-au opus impunerii cotelor obligatorii de imigranți, președintele francez, Francois Hollande s-a grăbit să-i atace dur pe liderii din Europa de Est, spunându-le mai voalat sau mai direct că nu respectă principiile UE. Cum să nu respecte principiile UE? Populația acestor state și nu numai, se opun valurilor de imigranți, sunt cetățeni ai UE și au drepturi, plătesc taxe și muncesc aici, iar tu tovarășe Hollande ignori complet pericolele și dreptul propriilor tăi cetățeni care au dreptul de a se opune politicii tale.
Acești politruci occidentali, care au o putere enormă la nivelul UE, habar-n-au cum să folosească această putere sau nu vor să o folosească în favoarea propriilor lor cetățeni. De fapt acesta este principalul motiv pentru care refuz să pun steagul francez pe pagina de Facebook, dar asta nu înseamnă că nu pot oferi condoleanțe familiilor îndoliate.
Trebuie să înțelegem că acesta este doar începutul a ceea ce va veni peste Europa în următoarea perioadă și asta se datorează în primul rând toleranței  fără margini a europenilor la toate porcăriile făcute de către indivizii și grupurile de imigranți venite în Occident. În Paris ca și în marile orașe europene există cartiere și zone întregi ocupate de imigranți pe unde nu ai curajul să treci că altfel riști să te linșeze membrii bandelor de imigranți, care au ajuns să ocupe teritorii imense din orașe, pe care le controlează, iar autoritățile nu fac nimic. Pentru ei era mai ușor să de-a vina pe români, pe țigani sau alte nații est-europene, pentru că aceștia nu votau acolo, ci în propriile țări, nu reprezentau interes electoral pentru politruci. Ținta așa-zișilor politicieni din vest este și a fost și până acum, VOTUL, votul celor care au origini în lumea a treia și care au reușit să obțină cetățenia și astfel să voteze. Nu i-a interesat decât scaunul cald al politicianului corupt.
Pentru că populația pare să fie lipsită de coordonare și de interes în ceea ce privește politica, cea care le decide până la urmă soarta, liderii profită și iau decizii după propriul interes – cel financiar și uneori și cel electoral.

NU TREBUIE SĂ VĂ PANICAȚI, ACESTA ESTE DOAR ÎNCEPUTUL TERORII EXTREMISTE – fie că este vorba despre musulmani sau despre cei care se opun lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu