sâmbătă, 1 iulie 2017

Pe meleaguri hunedorene

Și pentru că tot veni vorba de căldură, ce ați zice de o relaxare la piscină într-un loc departe de agitația urbană, într-un loc în care civilizația și natura se împletesc și reușesc să te desfete? Ei bine, noi am găsit un astfel de loc, zic noi, referindu-mă la subsemnatul alături de trupa de bloggeri.
Cum toată lumea caută să evadeze din agitația și toropeala tropicală ce a invadat România, am decis să facem și noi același lucru.
Am ales o zonă în care personal nu mai fusesem de mai bine de 10 ani și eram curios să văd cum a evoluat zona și cu ce mă poate surprinde după atât vreme. Hunedoara, pentru că despre ea este vorba, nu pare să se fi schimbat prea mult în ultimii ani; exceptând eventual cele câteva supermarketuri apărute și câteva fațade de blocuri renovate, timpul pare să fi stat în loc pentru această zonă.
Nu a fost neapărat un aspect negativ pentru noi care ne propusesem să scăpam de agitația urbana, de arșiță și doream să ne relaxăm și pe cât posibil să ne distrăm.
Avantajul acestui oraș este că se află la doar câteva minute de alte câteva mici orășele de provincie, liniștite și nu foarte aglomerate, lucru rar întâlnit în ziua de astăzi. Și cum niciunul dintre noi nu era de-al locului, a trebuit să căutăm cazare, și unde altundeva am fi putut sta decât la una din vilele complexului Gorunul, o locație de patru stele, unde am fost primiți cum se cuvine de către Călin, cel care s-a oferit să ne susțină în tentativa noastră de a cunoaște zona Hunedoarei.După ce ne-am primit fiecare camera și ne-am odihnit după un drum destul de istovitor, a doua zi am plecat către cea de a doua locație – locația de distracții, care era la o distanță nu foarte mare, mai ales că aveam și o autostradă care să ne ducă până acolo. Băile Daco-Romane, pentru că despre ele este vorba se află în localitatea Geoagiu Băi și beneficiază de prezența în zonă a mai multor izvoare cu apă termală ce alimentează piscinele complexului.

Având în vedere că temperaturile erau foarte ridicate și în zonă, o bălăceală în piscină era tot ceea ce ne puteam dori. Apa a fost super, la o temperatura medie de 28 de grade, ideală pentru o zi toridă.
Și ca să fie tacâmul complet, seara am fost invitați și la discotecă, la deschiderea Tarabostes, club desfășurat în dreptul uneia dintre piscinele complexului.


Ce poate fi mai inspirat decât să participi la o petrecere in aer liber la piscină, cu muzică și alături de prieteni?

PrinHD2017 este un eveniment organizat de Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Vila HDComplexul Gorunul și este susținut deTarabostes Geoagiu BăiBăile Daco-Romane Geoagiu BăiPizzeria Napoli șiT@O Prodcom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu