luni, 4 mai 2015

Proiectele societăţii civile dezvoltate pe internet şi la TV

Ca să folosim o vorbă a olteanului – o făcui şi pasta. Şi ca să fiu mai explicit – fusăi şi eu la TV şi nu oricum, tam nesam aşa, doar să apar pe undeva pe acolo, la o filmare obscură, ci chiar fusăi invitat la o emisiune, în calitate de Preşedinte al Asociaţiei Evolve – reprezentant al societăţii civile craiovene şi în calitate de blogger, că de, mai sunt şi blogger nu doar ONG-ist.

Am fost alături de o altă invitată, Mirela Coman, o colegă din blogosferă şi ea ONG-istă şi de moderatorul emisiunii – Mihai Firică, căruia îi mulţumesc şi pe această  cale, pentru invitaţie, nu de alta, dar poate mă mai invită – să mă vadă şi pe mine lumea J
Subiectele emisiunii, după cum probabil bănuiţi, au fost legate de blog/internet şi de proiectele în care suntem implicaţi şi cum le promovăm în online.
Deşi aveam impresia că o să mă bâlbâi, din cauza emoţiilor – că de, nu sunt toată ziuă pe la TV şi în emisiuni în direct, ei bine – emoţiile nu prea au fost sau au fost, dar insesizabile, deci nu m-am bâlbâit şi mi-am organizat destul de bine vorbele (cu o excepţie, dar vă las pe voi să o sesizaţi atunci cand o să pun înregistrarea pe blogg).
Eu am vorbit despre  câteva proiecte ale mele sau în care sunt  implicat ca specialist, pe lângă alte câteva idei şi păreri legate de ONG-uri, modul lor de promovare şi impactul pe care-l au asupra comunităţii.

După emisiune, Mihai ne-a prezentat şi culisele emisiunilor de la Digi 24 Craiova. 

2 comentarii:

  1. Data viitoare anuntati cand apareti pe sticla, sa va vedem si noi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa va anunt, dar stia si Daniel, ma gandeam ca anunta lumea, mai ales ca va intalniti mai des

    RăspundețiȘtergere