luni, 20 octombrie 2014

Victorie senzaţională pentru Simona Helep în turneul de la Singapore

Victorie senzaţională pentru Simona Helep în turneul de la Singapore, împotriva jucătoarei Eugenie Bouchard, în două seturi 6-2, 6-3.
Deşi nu a avut un final de sezon foarte fericit, pierzând locul doi în clasamentul mondial, căzând până pe 4, Simona a reuşit să îşi redreseze jocul şi să-şi impună stilul în timpul meciului cu canadianca, principala urmăritoare a sa.
În turneul de la Singapore, românca se află în Grupa Roşie alături de Serena Williams, Ana Ivanovic şi Eugenie Bouchard. Această grupă este considerată una accesibilă, fiind favorită în faţa canadiancei (pe care a invins-o astăzi) şi în faţa sârboaicei. Dacă se va califica din această grupă, Halep va evita să se întâlnească în turul următor cu mult mai dificila S.Williams, pe care o va întâlni în următorul meci din grupe, urmând a se disputa miercuri.

Să-i ţinem pumnii Simonei şi să sperâm că va putea să-şi ia o revanşă în faţa americancei şi poate chiar şi a rusoaicei Sharapova, în tururile următoare. Practic în acest turneu vom putea vedea adevărata calitate a fiecăreia dintre cele mai cotate jucătoare de tenis din acest an. Prin meci direct între ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu