vineri, 3 iulie 2015

FUGA - Alerg pentru spitalul copiilor

Chuang Tzu avea o povestioară - "A fost odată un om căruia îi era teamă de umbra lui și pe care îl înspăimântau urmele sale; a vrut să fugă de ele,  dar cu cât gonea mai tare, cu atât mai multe urme făcea și oricât de mult alerga, umbra lui nu se despărțea de el. Atunci, crezând că aceasta se întâmplă pentru că nu alerga destul de repede, a început să fugă cât îl țineau picioarele și nu a încetat să o facă până a murit de epuizare. Acel om nu știa că atunci când stai la umbră, propria-ți umbră dispare, iar când stai liniștit nu lași urme."

Ei bine, eu nu o să fac așa, nu o să alerg până la epuizare, (nu de alta, dar nu sunt în ipostaza de a fugi de propria-mi umbră), chiar dacă mă voi duce mâine la un cros destinat strângerii de fonduri pentru construirea unui spital, nu unul oarecare, ci primul centru medical de oncologie și hematologie pediatrică din România. 
Înscrierea la cros este de 1 leu (minimum, dar cei cu dare de mână pot dona și sume mai mari - ceea ce voi face și eu).
La acest eveniment alături de mine va mai participa și Daniel Botea, tot blogger, dar cu siguranță vor mai veni și alți participanți.
Defapt acest articol se dorește a fi o invitație către cititori de a ni se alătura mâine, 04.07.2015  la 8:45, pentru  a ne face încălzirea, iar de la 9:00 va fi alergarea propriu-zisă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu