luni, 1 septembrie 2014

Cupa Rotaract 3

Şi că tot vorbeam în postările trecute despre Cupa Rotaract la volei pe nisip, cred că eram dator şi cu ce am făcut, Echipa Bloggărilor. În primul meci jucat sâmbăta am batut cu 2-0 ELSA, ceea ce ne-a cam depăşit aşteptările iniţiale, având în vedere nivelul de la care am pornit, în care nu mai jucasem de ani de zile volei.
În cel de al doilea meci, jucat duminică, am pierdut în trei seturi în faţa echipei organizatoare Rotari Probitas. A fost un scor strâns, dar în cele din urmă ne-am recunoscut învinşi, adversarii fiind mult mai pregătiţi fizic şi mult mai atenţi. Deşi am făcut numeroase greşeli, jocul a fost unul bun şi ne-am amuzat copios, mai ales când a inceput să-şi intre în rol Creţu :). Componenţa echipei a fost aceeaşi ca şi în prima zi.
Meciurile au fost supravegheate îndeaproape de către o dronă.
După meci am asistat la celelalte meciuri. Distracţia şi voia bună au fost la maximum, s-a lăsat cu numeroase donaţii pentru cauza pentru care s-a organizat această competiţie, reabilitarea unei grădiniţe.
În cele din urmă au căştigat cei de la Generaţia WhatsApp.
Seara a fost programat BloggMeet-ul la care nu am mai ajuns, din păcate, din cauza oboselii, la eveniment au venit şi câţiva bloggări noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu