luni, 14 septembrie 2015

DE CE SUNT ANTI-IMIGRANȚI

Nu am crezut niciodată că o să ajung să susțin aceeași poziție ca Putin și Orban. Se pare că m-am înșelat, ete că a ajuns vremea să fim de aceeași parte a baricadei și nu oricum, ci în opoziție cu  mulți dintre liderii Uniunii Europene, în ceea ce se cheamă mai nou – CRIZA IMIGRANȚILOR.
Din nu știu ce motive majoritatea conducătorilor țărilor din Europa, au acceptat mai mult sau mai puțin tacit valurile de imigranți. Ba mai mult, au tot încercat să le găsească o justificare – ba economică, ba morală sau de natură biologică (occidentalii sunt prea bătrâni ca să mai muncească). Oricum am lua-o, deciziile acestor lideri europeni au fost de-a dreptul ridicole (nu vreau să merg pe liniile și mai dure – cum că ar fi cretini, populiști sau că ar atenta la siguranța Uniunii cu bună știință). Cum poți să accepți să-ți vină câteva sute de mii de imigranți – adulți, într-un an/practic peste noapte, dacă ne referim la scara istoriei, când nu ai fost capabilă (ca Uniune), să-i asimilezi pe cei câteva zeci de mii veniți de-a lungul a câteva decenii și nici s-i asimilezi pe copiii acestora, care teoretic ar trebui să moștenească principiile și valorile tale.
Cine a fost prin străinătate – gen Franța, Belgia, Germania sau Anglia, cunoaște situația din aceste țări și care sunt problemele pe care le-au creat marocanii sau arabii în țările de adopție. Când au ajuns să-și ceară drepturile și să urle că sunt discriminați și când au făcut răzmerițe în Paris, acum câțiva ani. Se pare că aceste întâmplări sunt uitate, iar populația poartă în continuare un văl pe ochi și refuză să vadă. Metafora nu este întâmplătoare, ar trebui să ne obișnuim ca și femeile noastre să poarte văl, pentru că altfel se simt discriminate femeile arabilor veniți din pustiul și nisipurile orientale. Iar dacă vă gândiți că până la urmă au și ei niște valori care trebuie respectate, ei bine, ar trebui să vă gândiți că aceste valori i-au dus în situația actuală. Au transformat civilizații dezvoltate – ca medicină, știință, filozofie în pragul dezastrului, în care majoritatea covârșitoare sunt analfabeți – și asta din cauza religiei și a valorilor false promovate de imami, ayatolahi și alții.
Dacă ei chiar caută libertatea și apreciază frumusețea Occidentului, de ce vor s-l schimbe?
Este o întrebare care nu-și caută un răspuns, pentru că el este simplu – acești oameni nu știu ce vor și nu se vor adapta la valorile lumii Occidentale, europene, din care ne face plăcere să o spunem, facem și noi parte – chiar dacă din postura copilului mai leneș.
Văd în continuare o serie de persane care încă promovează ideea – trebuie s-i ajutăm, au și ei drepturi, sunt și ei oameni. Sunt oameni, nu le-a negat nimeni acest statut, dar asta nu mă obligă să-i primesc pe toți în casă, și asta pentru că ei și-au părăsit-o pe a lor. De ce? Pentru că au ajuns în război unii cu alții, în război civil, se măcelăresc între ei, membrii ai aceleiași nații, doar pentru că sunt de confesiuni diferite. Asta ca să vedeți cât de bună este religia și cât de drept este sensul pe care le-au dat ei învățăturilor Profetului Mahomed. De ce  restul țărilor musulmane nu le-au sărit în ajutor? Pentru că ei nu se suportă unii cu alții – șiiți, sunniți sau alte confesiuni musulmane.
Dacă ei nu se suportă între ei, cum o să ne suporte după ce îi vom primii în casa noastră.
Ca să vedeți cât de civilizați sunt acești imigranți (peste 75% bărbați în deplinătatea forțelor fizice și doar 13% copii), uitați cum se comportă când primesc ajutoare. Și noi trebuie să-i acceptăm așa, pe ăștia care și-au lăsat copiii, femeile, bătrânii în jegul pe care l-au creat în țările lor, i-au lăsat să moară în bătaia puștilor și ei au fugit sau poate că sunt pregătiți să transforme și Europa într-un Orient Mijlociu sau un fel de Africa – la nivel de structură socială și economie.
Singurii lideri de stat care au acționat demn de aceststatut au fost Putin și liderul maghiar Orban. Deși i-am criticat de foarte multe ori, acum mă văd nevoit să le dau dreptate. Și le dau, fără să vreun resentiment.
Deși s-a dat bățoasă, doamna Merkel s-a văzut nevoităsă ia atitudine și încă una la 180% față de ceea ce susținuse până acum. La fel vor face și ceilalți occidentali abramburiți care s-au lăsat duși de val și credeau că stăpânesc Europa și fac ce vor, care nu au gândit nici măcar o milisecundă că vor crea o bombă socială cu explozie iminentă și nimicitoare.
În continuare spun: nu sunt împotriva musulmanilor sau africanilor, dar dacă doresc să aibă un trai ca-n Occident sunt liberi să-și transforme țările în așa ceva, nu să fugă ca potârnichiile.
Singura decizie pe care lumea așa-zis mai dezvoltată ar trebui să o ia este intervenția în zonele de conflict, de unde pleacă acești oameni și să-i ajute să-și transforme țările cum doresc.

Europa nu poate susține sutele de milioane de musulmani, atâția cât trăiesc în țările de unde vin valurile de imigranți și nu este obligată de nimic să îi primească pe aceștia pe teritoriul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu