sâmbătă, 4 noiembrie 2023

Festivalul Wine Tonic: O Celebrare a Eleganței și Aromei

 


Prima zi la festivalul Wine Tonic a creat senzație în lumea iubitorilor de vin, oferind o experiență unică și captivantă pentru toți cei care apreciază arta vinificației.

Festivalul a reunit peste peste 35 de expozanți de vinuri și tonice, care au prezentat vizitatorilor o varietate de produse și combinații la Hotel Ramada Plaza din Craiova.

Acest festival este o celebrare a eleganței și aromei, unde participanții pot savura cele mai alese vinuri și pot explora diverse regiuni viticole.

Muzica live, oferită de Filarmonica din Oltenia a creat o atmosferă vibrantă și festivă.

De la vinuri roșii și albe la vinuri spumante și lichioroase, există ceva pentru fiecare gust. Podgoriile și cramele din regiuni viticole de renume își prezintă cele mai bune creații, permițând oaspeților să descopere și să aprecieze subtilitățile fiecărui

Astfel, am pornit într-o călătorie prin viile României, începând cu crama Avincis, am continuat cu feteasca regală ce la Catelaya și am experimentat subtilitatea Tămâioasei românească de la crama Cepari, o varietate unică din zona Drăgășani.
Printre vinurile românești degustate se numără domeniile Cotnari, Crama Oprișor, Crama Corcova, Crama Averesti, Crama Jidvei, Crama Purcari, Crama Vinarte, Domeniile Franco-Române, etc.


Fie că ești un cunoscător experimentat al vinului sau un novice curios, festivalul îți permite să-ți lărgești orizonturile vinicole și să dobândești o mai profundă apreciere pentru arta vinificației.

Festivalul Wine Tonic nu este doar despre vin; este o experiență senzorială completă. Pentru a completa vinurile alese, Festivalul Wine Tonic oferă o selecție diversificată de preparate oferite de magazinul Eliada - ulei extravirgin de măsline, specialități din măsline, cum ar fi, pastă de măsline negre sau verzi, îmbogățite cu diverse ierburi și plante oregano, roșii uscate, ardei copți.Să nu uităm de cocktailuri și băuturi mixte pe bază de gin.
Și dacă ai nevoie de o pauză de cafea, poți savura o cafea robusta de la Caffe Borbone

Festivalul Wine Tonic este mai mult decât doar un eveniment de degustare a vinului; este o celebrare a artei, culturii și eleganței producției de vin. Fie că sunteți un cunoscător experimentat al vinului sau cineva care dorește să pornească într-o călătorie a descoperirii vinului, acest festival oferă o experiență de neuitat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu