sâmbătă, 4 aprilie 2015

Craiova2Online – te conecteaza la blogosfera

Pentru cei care încă nu au aflat, marţi 07 aprilie va avea loc evenimentul Craiova2Online – te conecteaza la blogosfera, susţinut la  Filarmonica Oltenia în sala Filip Lazăr.
Evenimentul se adresează în principal tinerilor (de orice vârstă J ) şi are rolul de a prezenta mediul online ca pe o sursă alternativă de a obţine informaţii. Totodată blogul şi blogging-ul pot fi şi hobby, pasiune şi chiar business – reprezentând, pentru cei mai implicaţi în acest domeniu, un job şi o sursă de venit.
Toate aceste variante vă vor fi prezentate în cadrul Craiova2Online – te conecteaza lablogosfera”, de către diferiţi bloggeri, care îşi vor dezvălui secretele şi ceea ce îi determină să practice această activitate.
Între invitaţi se vor regăsii şi unii dintre cei mai renumiţi şi mai influenţi actori din această castă a societăţii J - dintre care îi amintim pe Chinezu, Cristian Florea şi nu în ultimul rând pe Daniel Botea – care este iniţiatorul acestei acţiuni la  nivel local şi cel care a reuşit să ne adune,  pe bloggerii din Craiova, lunar, în cadrul BloggMeet-urilor – unde socializăm în offline, ne cunoaştem şi iniţiem proiecte comune. Trebuie să reamintesc şi faptul că în cadrul evenimentului ce urmează a se desfăşura marţi 7 aprilie, începând cu orele 10:00 (deci intrarea în sală se va face începând cu ora 09:30), va avea şi un invitat surpriză – UnExpected Blogger – destul de cunoscut în afara mediului internaut.
Intrarea va fi liberă, adică = moca, free; însă rugămintea organizatorilor este să confirmaţi perticiparea la adresa de  e-mail cu subiectul "inscriere craiova2online" la danielbotea2008@gmail.com precizand:
·         Numele: 
·         Ocupatia: (elev, student, absolvent, blogger, angajat etc.)
·         E-mail: (adresa voastra de e-mail, pentru confirmarea inscrierii).

Organizatorii eveimentului sunt: Asociaţia Evolve, Asociaţia Bloggerilor Olteni (ASBO.ro) şi David Mitran (prezentatorul evenimentului)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu